ÚLTIMES INSTRUCCIONS

RECOLLIDA DE DORSALS I SAMARRETES

Les samarretes i els dorsals els podreu recollir a la Plaça del Prado de Gandia:

  • Divendres 19 d’abril en horari de 18:30 a 21:00 hrs.
  • Dissabte 20 d’abril en horari de 10:30 a 14:00 hrs i de 18:30 a 21:00 hrs.
  • Diumenge 21 d’abril (día de la prova) en horari de 09:00 a 10:00 hrs en la zona d’eixida a l’Avinguda de les Esclaves.

Com replegar el meu dorsal?

  • Consultar el número de dorsal que teniu assignat als panels que hi hauran al centre de la Plaça del Prado ordenats alfabèticament per cognoms.
  • També podeu consultar el número de dorsal assignat en el llistat d’inscrites de la web, clicant al següent enllaç:

Consulta el teu dorsal

*Per a replegar els dorsals d’altres persones haureu de portar DNI original o fotocopia*

Recordeu que cadascuna ja té una samarreta assignada i que no es pot canviar, tindreu la que hagueu escollit a l’hora de fer la inscripció.
Per a les més menudes tindreu una polsera identificativa on podreu posar les dades de la xiqueta i el telèfon de contacte per a poder localitzar-vos en cas de necessitat. S’entregarà junt amb el dorsal i samarreta de les més menudes.ACTIVITATS A LA FIRA DE LA CORREDORA

Divendres 19 d’abril
18:30 Exhibició de patinaje de Gandia Hockey Club
20:00 Exhibició de la Academia de Nicko «Son del Timbal»

Dissabte 20 d’abril
10:30 Zumba masterclass amb Tamara Palacio, Adriana Grau i Cristina Murcia.
12:30 Taller de danses a càrrec del Grup de Danses La Delicà de Gandia.

19:00 Masterclass de salsa y bachata amb Nicko de Academia «Son del Timbal»La cursa

Zones d’aparcament habilitades: 
  • Zona del Museu Faller (Entrades sud i Albaida).
  • Zona de Roís de Corella (Entrada Ctra de Barx).
  • Pàrquing junt al trinquet de Gandia.
  • Pàrquing de pagament a la Plaça del Prado.

Arriba el dia de #lacursa, NO oblideu el dorsal a casa, és imprescindible per a poder accedir a la zona d’eixida i a més, al portar el xip incorporat és el que registrarà el vostre temps.

Hora d’eixida 10:30 hrs a la Av. de les Esclaves.
És IMPORTANT que vingueu amb la suficient antelació, per evitar embussos d’última hora, sobretot les que veniu en cotxe i les que heu de recollir el dorsal.

Us demanem per favor que vingueu amb suficient antelació!
A banda, tindrem photocall previ a la cursa i podreu passar pel glitter bar de LET’S GLOW per a brillar més que mai a aquesta cursa!

Ubicació EIXIDA


El recorregut té una distància total de 5.9kms, hi haurà un punt d’avituallament d’aigua en el quilòmetre 3 aproximadament, al Carrer Sant Francesc de Borja.

Al llarg del recorregut hi haurà voluntaris i membres de l’organització controlant el circuit. Davant qualsevol imprevist pots dirigir-te a les persones que porten l’acreditació identificativa de #lacursa.

SERVEI MÈDIC

En la zona d’eixida/meta hihaurà un equip mèdic (hospital de campanya) per a atendre les necessitats o urgències que puguen sorgir.CAIXONS EIXIDA

Hem disposat l’eixida amb calaixos distribuïts per ritmes, heu de ser conseqüents amb el vostre nivell i eixir en el lloc que vos correspon, per evitar empentes i caigudes innecessàries.
ELS CARROS HAN D’ESTAR NECESSÀRIAMENT EN L’ÚLTIM CAIXÓ, gràcies per la vostra col·laboració per a que totes podem gaudir d’una gran cursa.

NO es pot anar amb mascotes.#PREPARALACURSA

Moltes de vosaltres ja vos heu posat les piles amb Montse, Clara i Miguel Àngel, entrenadors oficials de #lacursa en este temps de preparació.

Seran els encarregats de l’escalfament previ a l’eixida quan ja totes esteu col·locades als vostres caixons respectius.
A les 10:00 a escalfar!ZONA POST-META

Una vegada finalitzeu #lacursa, no vos heu de parar, continueu caminant per recollir la bossa de la corredora i altres productes i posteriorment passar a la zona post-meta.
Com sempre, a l’acabar #lacursa tindrem un festival de zumb i el lliurament de trofeus. No vos n’aneu, hi ha molts tipus d’equips i molts trofeus, igual algun és per a vosaltres!
Com a NOVETAT aquest any tindrem al finalitzar el concert del grup Sin Comentarios.GUARDA-ROBA I WC

Haurà servei de guarda-roba a la zona de recollida de dorsals.
L’organització no es fa responsable dels objectes de valor que es depositen.
Les corredores que vulguen utilitzar les dutxes una vegada finalitzada #lacursa es poden dirigir al Poliesportiu Municipal o al Pavelló del Raval-Benipeixcar.
En la zona d’eixida/meta s’instal·laran WC’s portàtils.

VOS ESPEREM! #VIULACURSALes dades personals vinculades a aquest correu respecten les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD) i de la legislació i normativa espanyola vigent sobre protecció de dades personals, sent el CLUB ATLETISME SAFOR TEIKA, responsable del tractament, i complint amb la normativa esmentada. En virtut del que s’estableix en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, el CLUB ATLETISME SAFOR TEIKA, informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades per vosté, per a gestionar les comunicacions entre el CLUB ATLETISME SAFOR TEIKA i el destinatari. Vosté dona el seu consentiment exprés perquè CLUB ATLETISME SAFOR TEIKA, puga utilitzar la seua adreça de correu electrònic a aquest efecte concret. L’usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts en el RGPD, d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat. L’exercici d’aquests drets pot realitzar-lo el propi usuari acompanyant còpia del DNI de manera en línia mitjançant correu electrònic a rgpd@clubatletismesafor.es.

VAL EN ES