Reglament

22 D´ABRIL- XI CURSA DE LA DONA DELIKIA
www.cursadeladonagandia.com

Article 1. DENOMINACIÓ. El Club Atletisme Safor Delikia Sport amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, del Servei d’Esports de Gandia, Junta de Districte de Benipeixcar, l’Associació de Veïns de Benipeixcar i l’Ajuntament de Benirredra, organitza la “XI CURSA DE LA DONA GANDIA DELIKIA”.

Article 2. HORARI. El diumenge dia 22 d’abril de 2018. L’eixida tindrà lloc a les 11.00 h. des de l’Avinguda de les Esclaves. El temps màxim per a completar el recorregut serà de 1 hora i 30 minuts.

Article 3. PARTICIPACIÓ. Podran participar en esta prova totes aquelles dones que ho desitgen, sempre i quan estiguen correctament inscrites, tant en temps com en forma. Es recomana la participació en la prova amb la samarreta de la mateixa.

Article 4. DISTÀNCIA I RECORREGUT. La prova es realitzarà sobre la distància de 5900 m aprox. totalment urbans, en una única volta. L’eixida i arribada tindrà lloc a l’Avinguda de les Esclaves. Després de la cursa es celebrarà un festival d’aeròbic.

Article 5. CATEGORIES. S’estableixen les següents categories:
Individuals:
– Absoluta (totes les participants)
– Major de 50 anys (Nascudes abans del 22/04/1968)
– Major de 60 anys (Nascudes abans del 22/04/1958)
– Major de 70 anys (Nascudes abans del 22/04/1948)
– Menor de 15 anys (Nascudes després del 23/04/2003)
– Locals
Per Equips:
– Dos germanes
– Tres germanes
– Mare i filla
– Mare i dos filles
– Iaia, mare i neta
– Sogra i nora
– Dos cunyades
– Tia i neboda
Cada participant només podrà participar en un equip que concretarà en el moment de fer la inscripció.

Article 6. INSCRIPCIONS.
Les inscripcions estaran obertes des del dia 01 de febrer fins al 18 d’abril de 2018 o fins arribar a les 8000 participants, es podran inscriure en punts físics i a través de la pàgina web. Tota la informació està disponible a la web oficial de la cursa:
http://www.cursadeladonagandia.com.
Quota d’inscripció:
Del 05 de febrer fins al 10 d’abril:      6€ – (5 euros + 1 euro solidari)
Del 11 d’abril fins al 18 d’abril:           10€ – (8 euros + 2 euros solidaris)
No s’admetran inscripcions fora del termini establert. Estes quotes inclouen l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, així com la samarreta oficial de la cursa, avituallaments durant la cursa i al finalitzar aquesta, així com aquells regals el que l’organització puga aconseguir.
En les inscripcions caldrà posar obligatòriament: Nom i cognoms, data naixement, DNI (majors 14 anys) i talla samarreta, es obligatori posar un correu electrònic i el telèfon mòbil per a rebre totes les comunicacions, entre elles la confirmació de la inscripció a la cursa.
Per a poder participar en la cursa ha d’estar correctament inscrita. Tota persona que córrega sense estar inscrita o sense portar el seu dorsal en un lloc visible, ho farà baix la seua responsabilitat i no podrà participar en avituallaments, trofeus ni obsequis. Així mateix no estarà coberta per la pòlissa d’assegurança i quedarà totalment prohibida la seua entrada en línia de meta.
Es responsabilitat de cada inscrita, el comprovar que ha quedat correctament inscrita amb totes les dades, la plataforma d’inscripció envia un mail de forma automàtica amb les dades facilitades per a que es puguen comprovar, així mateix, també es pot anar al llistat d’inscrites per ordre alfabètic a la web de la cursa i comprovar-ho. No s’admetran canvis en les dades passats 5 dies des de el dia en que ha realitzat la inscripció.
Per a qualsevol informació poden dirigir-se al mail: comunicacio@clubatletismesafor.es

Article 7. PERSONALITZACIÓ SAMARRETA.
Les participants tenen l’opció de personalitzar la seua samarreta. Aquesta opció estarà disponible fins al dia 29 de març a les 23.59 h., a partir d’eixe moment ja no s’admetran personalitzacions a la samarreta. Hi ha 14 caràcters per a col·locar el que cada inscrita vulga, l’organització es guarda el dret de no admetre paraules ofensives o de mal gust. La personalització de la samarreta té un cost de 3€.
Molt important: Una vegada s’ haja triat la talla de la samarreta, tant si ha sigut personalitzada com si no, NO ES PODRÀ CANVIAR DE TALLA.

Article 8. RETIRADA DEL DORSAL
La recollida de dorsals i samarretes es farà al centre històric de Gandia els següents dies i horaris:
Divendres dia 20 d’abril, de 18:30 a 21:00
Dissabte dia 21 d’abril, 10:30 a 14:00 i de 17:00 a 21:00
Dia de la prova de 09.00 a 10.30 h.
Caldrà presentar el D.N.I. o la fotocòpia d’aquest per a retirar el dorsal.

Article 9. COL·LOCACIÓ DEL DORSAL I XIP (MOLT IMPORTANT)
La prova estarà controlada pel sistema de xip no retornable. Totes les participants hauran de portar el dorsal desplegat al pit amb el número de dorsal ben visible.

ARTICULO 10. CLASSIFICACIONS, FOTOS I VÍDEOS
La classificació general oficiosa, així com les fotos i vídeos de les participants arribant a meta, es publicaran a la pàgina web www.cursadeladonagandia.com, així com al FACEBOOK OFICIAL de la cursa: CursaDonaGandia i al Facebook del Club Atletisme Safor. Les classificacions per equips es realitzaran mitjançant la suma dels temps de totes les integrants de cada equip.

 

Article 11. DESQUALIFICACIONS
Els serveis metges i els membres de l’organització degudament acreditats estan facultats per a retirar durant la prova:
1. A qualsevol atleta que manifieste un mal estat físic.
2. A la atleta que no realitze el recorregut complet.
3. A la atleta que manifeste un comportament no esportiu.

Article 12. ABANDONAMENTS
En cas que una participant haja d’abandonar la cursa ha de comunicar-ho a un responsable de l’organització.

Article 13. SERVEIS PER A LA CORREDORA
Els serveis per a les corredores seran els següents:
1. GUARDARROPIA: Situat en la zona d’eixida. L’Organització no es farà responsable dels objectes de valor que es deposi-te’n en el mateix.
2. W.C.: Varies unitats químiques portàtils en la zona d’eixida i arribada.
3. SERVEI METGE: Durant la prova i al finalitzar aquesta hi haurà un equip per a atendre totes les necessitats mèdiques que puguen sorgir.
4. AVITUALLAMENT: Hi haurà avituallament d’aigua al llarg del circuit de la cursa, al finalitzar la prova també s’entregarà avituallament líquid i sòlid.

Article 14. VEHICLES AUTORITZATS
Els únics vehicles autoritzats per a transitar pel circuit de la prova son els designats per l’organització que estaran degudament identificats. Queda totalment prohibit el trànsit, dins del circuit, de qualsevol vehicle, incloses les bicicletes, tenint ordre expressa la policia de retirar-los de la prova, en prevenció de possibles accidents que pogueren ocasionar a les corredores.

Article 15. ASSISTÈNCIA MÈDICA
Els serveis mèdics de la cursa estaran ubicats a la línia d’eixid i d’arribada, així com al llarg del recorregut. En l’eixida i arribada també hi haurà un hospital de campanya amb els serveis mèdics corresponents.

Article 16. ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL I ACCIDENTS
La participació en la cursa està baix la responsabilitat i propi risc de les participants. La participant, en el moment de la inscripció, manifesta trobar-se físicament apta per a realitzar la cursa, no obstant i això, totes les participants oficialment inscrites estaran cobertes amb una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil per danys a tercers, així com d’accident esportiu, que es produeixin com a conseqüència directa del desenvolupament de la prova d’acord amb el Reial Decret 1428/2003 del Reglament de Circulació, requisit imprescindible per poder participar-hi, i mai com a causa d’un patiment o tara latent, imprudència, negligència, inobservança de les lleis i articulat del reglament, lesió o falsificació de les dades de la participant en la inscripció … ni les produïdes en els desplaçaments cap a la prova o des del lloc on se celebri la mateixa. Tota persona que participa en la prova sense inscriure’s correctament, amb xip i dorsal, quedarà fora d’aquesta assegurança. A efectes de la cobertura de l’assegurança, les menors de quatre anys inscrites a la prova corren baix la responsabilitat de les mares o tutores.

Article 17. PREMIS I CLASSIFICACIONS
Tindran premi:
– Categoria Absoluta.                         5 primeres
– Categoria majors de 50 anys.           3 primeres
– Categoria majors de 60 anys.           3 primeres
– Categoria majors de 70 anys.           3 primeres
– Categoria menors de 15 anys.           3 primeres
– Locals.                                           3 primeres
– Agrupacions / associacions més nombroses.  3 primeres
– Col·legis amb més participants: 3 primers
– Clubs / gimnàs més nombrós: 3 primers
– Premi al Club / agrupació / associació més llunyà, es considera club / agrupació / associació a un mínim de 5 components.
– Premi a la millor animació:      3 primers
En les proves d’equip (Mare-filla, Iaia-mare-filla, sogra-nora, etc.) tindran premi les primeres de cada categoria.
El lliurament de premis es farà en finalitzar la prova – Els premis seran acumulables. Per recollir el premi es sol·licitarà acreditació. Les classificacions es faran públiques a les pagines Web, premsa escrita i xarxes socials de la cursa, així com l’àlbum fotogràfic de la cursa.

Article 18. OBSEQUIS.
Samarreta commemorativa. Regals que puga aconseguir l’organització.

Article 19. RESPONSABILITAT.
La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc de les participants. La participant, en el moment de la seva inscripció, manifesta trobar-se físicament apte per a l’esdeveniment. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que les participants puguin ocasionar o derivar d’elles a tercers/es durant la prova.

Article 20. LOPD
Seguint el procediment d’inscripció dins de la pàgina www.cursadonagandia.com, la corredora es trobarà una casella que haurà de seleccionar titulada LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES acceptant tot el que hi ha escrit. En inscriure a la cursa, els participants donen el seu consentiment perquè el Club Atletisme Safor Delikia Sport, i els patrocinadors principals de la Cursa de la Dona (Banco Mediolanum, Alba Horneados, Centre Històric Gandia, La Vital, Font Vella, Dulcesol, etc) per si mateix o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat esportiva, promocional etc., les seves dades de caràcter personal. D’altra banda, les participants queden informades i presten el seu consentiment, que les seues dades personals proporcionades al formulari d’inscripció de la CURSA DE LA DONA DELIKIA, formen part d’un fitxer responsabilitat del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, quedant emmagatzemades baix les corresponents mesures de seguretat, amb la finalitat de ser reutilitzades en futures edicions de la CURSA DE LA DONA, per tal de facilitar la inscripció d’aquelles participants habituals (les participants només hauran d’incloure el seu DNI per tal d’inscriure’s). La participant té el dret d’accedir a aquests fitxers per rectificar o cancel·lar tot o part del seu contingut. Per fer-ho, s’haurà de sol·licitar per mail al següent correu: comunicacio@clubatletismesafor.es
Així mateix, i d’acord amb els interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la CURSA DE LA DONA DELIKIA per a tothom (Internet, publicitat etc..), les inscrites cedeixen de manera expressa i sense límit temporal al Club Atletisme Safor Delikia Sport i els patrocinadors principals de la Cursa de la Dona (Banco Mediolanum, Alba Horneados, Centre Històric Gandia, La Vital, Font Vella, Dulcesol, etc) l’ús publicitari de fotos, vídeos y qualsevol altre tipus de material fotogràfic o audiovisual en el que puga figurar, acceptant el dret a reproduir el nom i cognoms, categoria, marca realitzada en la carrera, categoria del mateix i la seva imatge en els mitjos de comunicació, internet y/o cine, sense esperar cap retribució per aquest concepte.

Article 21. POLÍTICA DE DEVOLUCIO
En cas que per inclemències del temps i/o per qüestions alienes a l’organització es tinguera que anul·lar la cursa, la participant no tindrà dret a la devolució de l’import corresponent a la inscripció i a l’euro solidari. No obstant això, donada aquesta circumstància, la inscrita tindrà dret a rebre els premis i regals anunciats en el present reglament. S’anunciarà oportunament a la web oficial de la cursa el termini i procediment de retirada dels premis.
Una vegada inscrita a la cursa, no tindrà dret a la devolució de l’import d’inscripció.

Article 22. ACCEPTACIÓ
Totes les inscrites accepten aquest reglament, en cas de dubte, prevaldrà el criteri de l’organització.