Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Al C.A. SAFOR DELIKIA SPORT ens preocupem per la privacitat i la transparència.

A continuació, li indiquem en detall els tractaments de dades personals que realitzem, així com tota la informació relativa als mateixos.

TRACTAMENT DE DADES DEL PERSONAL DE VOLUNTARIAT

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: C.A. SAFOR DELIKIA SPORT
Finalitat: Gestió de personal
Legitimació: Execució d’un contracte.

Consentiment de l’interessat

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se  a la direcció del responsable del tractament
Procedència: El propi  interessat.

 

Informació completa sobre Protecció de Dades

  1. ¿Qui és el responsable del tractament de les seues dades?

C.A. SAFOR DELIKIA SPORT.

G46623831.

AVDA. DELS SPORTS, Nº4 – 46701 – GANDIA – VALENCIA.

 

  1. ¿Amb quina finalitat tractem les seues dades personals?

Al C.A. SAFOR DELIKIA SPORT tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb el fi de realitzar la gestió de personal voluntari que col·labora a la cursa.

No es van a prendre decisions automatitzades en base a les dades proporcionades.

  1. ¿Per quant temps conservarem les seues dades?

Mentre es mantinga la gestió de la cursa i durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.

  1. ¿Quina és la legitimació per al tractament de les seues dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seues dades:

  • Execució d’un contracte: Gestió de personal voluntari
  • Consentiment de l’interessat: Consentiment del voluntariat al tractament de la seua imatge
  1. ¿A quins destinataris es comunicaran les seues dades?

No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

  1. Transferències de dades a tercers països

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

  1. ¿Quins son els seus drets quan ens facilita les seues dades?

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si cal, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessàries per a les finalitats que van ser recollides. Igualment té dret a la portabilitat de les seues dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, en aquest cas, únicament els conservarem per a exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, als interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, C.A. SAFOR DELIKIA SPORT deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercir materialment els seus drets dirigint-se a la direcció electrònica del responsable del tractament.

Quan es realitze l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim del responsable, el interessat podrà oposar-se al tractament de les seues dades amb aquest fi.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecte la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada.

En cas que senta vulnerats els seus drets en el concernent a la protecció de les seues dades personals, especialment quan no haja obtingut satisfacció en el exercici de les seues drets, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

  1. ¿Com hem obtingut les seues dades?

Les dades personals que tractem a C.A. SAFOR DELIKIA SPORT procedeixen del propi interessat.

Les categories de dades que es tracten son:

  • Dades identificatives.
  • Direccions postals i electròniques.

 

 

TRACTAMENT DE LES DADES DE CONTACTES WEB

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: C.A. SAFOR DELIKIA SPORT
Finalitat: Atendre la seua sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials
Legitimació: Consentiment del interessat.
Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament
Procedència: El propi interessat.

 

Informació completa sobre Protecció de Dades

  1. ¿Qui és el responsable del tractament de les seues dades?

C.A. SAFOR DELIKIA SPORT

G46623831

AVDA. DELS SPORTS, Nº4 – 46701 – GANDIA – VALENCIA

 

  1. ¿Amb quina finalitat tractem les seues dades personals?

A C.A. SAFOR DELIKIA SPORT tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb el fi de atendre la seua sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, inclús per via electrònica.

No es van a prendre decisions automatitzades basant-se en les dades proporcionades.

  1. ¿Durant quant temps conservarem les seues dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·licite la seua supressió.

  1. ¿Quina és la legitimació per a tractament de les seues dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seues dades:

  • Consentiment de l’interessat: consentiment exprés del interessat al tractament de les seues dades, en el moment de posar-se en contacte amb nosaltres.
  • Consentiment de l’interessat: consentiment a enviar-li comunicacions comercials, inclús per via electrònica
  1. ¿A quins destinataris es comunicaran les seues dades?

No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

  1. Transferències de dades a tercers països

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

  1. ¿Quins són els seus drets quan ens facilita les seues dades?

Qualsevol persona té dret a obtindre informació sobre si al C.A. SAFOR DELIKIA SPORT estem tractant, o no, dades personals que les concernisquen.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessàries per a les finalitats per a les que foren recollides. Igualment té dret a la portabilitat de les seues dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, C.A. SAFOR DELIKIA SPORT deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercir materialment els seus drets de la següent forma: dirigint-se a la direcció del responsable del tractament

Quan es realitze l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim del responsable, l’interessat podrà oposar-se al tractament de les seues dades amb eixe fi.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecte a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada.

En cas que senta vulnerats els seus drets en el concernent a la protecció de les seues dades personals, especialment quan no haja obtingut satisfacció en el exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

  1. ¿Com hem obtingut les seues dades?

Les dades personals que tractem a C.A. SAFOR DELIKIA SPORT procedeixen del propi interessat.

Les categories de dades que es tracten son:

  • Dades identificatives.
  • Direccions postals i electròniques.

 

 

TRACTAMENT DE LES DADES DE PARTICIPANTS

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: C.A. SAFOR DELIKIA SPORT
Finalitat: Gestionar la inscripció a la Cursa de la Dona; així com enviar-li comunicacions sobre les nostres activitats
Legitimació: Execució d’un contracte.

Consentiment de la interessada

Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: Crono4sports
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament
Procedència: El propi interessat.

 

Informació completa sobre Protecció de Dades

  1. ¿Qui és el responsable del tractament de les seues dades?

C.A. SAFOR DELIKIA SPORT.

G46623831.

AVDA. DELS SPORTS, Nº4 – 46701 – GANDIA – VALENCIA.

 

  1. ¿Amb quina finalitat tractem les seues dades personals?

A C.A. SAFOR DELIKIA SPORT tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb el fi de realitzar la gestió administrativa i econòmica dels servicis sol·licitats, així com enviar comunicacions comercials sobre els nostres servicis.

No es van a prendre decisions automatitzades basant-se en les dades proporcionades.

  1. ¿Per quant de temps conservarem les seues dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·licite la seua supressió, i si és el cas, durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals

  1. ¿Quina és la legitimació per al tractament de les seues dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seues dades:

  • Execució d’un contracte: realitzar la gestió administrativa i econòmica dels servicis sol·licitats
  • Consentiment de la interessada: enviar comunicacions comercials sobre els nostres servicis
  • Consentiment de la interessada: al tractament de la imatge, mitjançant les fotografies i/o vídeos realitzats durant l’esdeveniment.
  1. ¿A quins destinataris es comunicaran les seues dades?

Les dades es comunicaran als següents destinataris:

  • Crono4sports: gestió de la medició dels temps de les participants en la cursa, mitjançant el dispositiu electrònic del dorsal.
  1. Transferències de dades a tercers països

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

  1. ¿Quins són els seus drets quan ens facilita les seues dades?

Qualsevol persona té dret a obtindre informació sobre si al C.A. SAFOR DELIKIA SPORT estem tractant, o no, dades personals que les concernisquen.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessàries per a les finalitats per a les que foren recollides. Igualment té dret a la portabilitat de les seues dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, C.A. SAFOR DELIKIA SPORT deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o el exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercir materialment els seus drets de la següent forma: dirigint-se a la direcció del responsable del tractament.

Quan es realitze l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim del responsable, l’interessat podrà oposar-se al tractament de les seues dades amb eixe fi.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecte a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada.

En cas que senta vulnerats els seus drets en el concernent a la protecció de les seues dades personals, especialment quan no haja obtingut satisfacció en el exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

  1. ¿Com hem obtingut les seues dades?

Les dades personals que tractem a C.A. SAFOR DELIKIA SPORT procedeixen del propi interessat.

Les categories de dades que es tracten son:

  • Dades identificatives.
  • Direccions postals i electròniques.

Es tracten les següents categories de dades especials: dades de menors.